Рецепти

Легкий овочевий салат


Приготування: 

Нарізати овочі довільно.

Заправити оливковою олією.

Додати сіль і перець за смаком.

 

Детальніше

Італійський омлет в духовці- фріттати зі спаржею


Приготування: 

Для приготування цієї італійської страви  візьміть 6 яєць і 50 г молока, ретельно збийте і з'єднайте з тертим сиром 150 г. Сіль і спеції додати за смаком. На розігрітій сковороді розтопіть 1 ст.л. вершкового масла, додайте 200 г відвареної спаржі і тотат, тушкуйте 4-5 хв.

В кінці приготування посипте подрібненою зеленою цибулею, залийте яєчною сумішшю і готуйте на повільному вогні ще близько 5 хв. Далі фриттату необхідно запекти в попередньо розігрітій до 180о С духовці протягом 9-10 хв

 

Детальніше

Банановий панкейк


Приготування:

Для приготування смачних і ароматних панкейк в чашу для змішування тіста налийте необхідну кількість молока.  Додайте яйце, цукор.  Все перемішайте, щоб яйце добре розмішати.

Розімніть банан вилкою і трохи полийте лимонним соком (щоб банан не потемнів). Потім додайте пом'ятий банан в молочну суміш.  Перемішайте.

Борошно просійте в чашу з тістом.  Додайте соду і рослинне масло. Все перемішайте до однорідного стану.

Сковороду розігрійте до гарячого стану і в центр налийте трохи тіста.  Готуйте його з одного боку на невеликому вогні до появи бульбашок.  Потім переверніть і нехай готується з іншого боку.

Смачного)

Детальніше

Жульєн грибний «Єлисейські поля»


Приготування
:

Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору і додати заморожені печериці, смажити 5-7 хвилин. А тим часом яйця збити з сіллю, спеціями, майонезом і сметаною. Обсмажені печериці викласти в формочки, залити збитою сумішшю і запікати 5 хвилин. (До утворення золотистої скоринки) в добре розігрітій духовці. До столу страву подають гарячою

Детальніше

Салат грецький

Приготування:

Перець очистити від насіння і зрізати білі потовщення, нарізати великою соломкою. Помідори нарізати великими шматками. Огірки розрізати навпіл і нарізати скибочками (можна огірки очистити від шкірки). Ріпчасту цибулю нарізати соломкою. У миску налити оливкову олію. Додати сік лимона. Суміш посолити. Поперчити. Скласти всі овочі в миску, залити соусом. Перемішати овочі. Фету нарізати кубиками. На тарілку покласти листя салату, викласти овочі. Поверх розкласти кубики фети. В останню чергу покласти маслини.

Детальніше